Adress:

MANI SOLSKYDDSPRODUKTER AB
Södra järnvägsgatan 57, 931 32 SKELLEFTEÅ

Frågor?

E-post

Telefon:

0910-852 85

Mani | markiser | lamellgardiner | persienner | insynsskydd | rulljalusier | markisväv

Om MaNi Solskydd

omossMaNi Solskydd Produkter AB startades i en källarlokal i Skellefteå 1969 i liten skala. Nu, 40 år senare, har vi egen tillverkning av markiser och gardiner samt ett komplett produktprogram för solskydd.

Vår egen tillverkning består av ett stort antal markismodeller från den enkla handdragna fönstermarkisen till de stora objektmarkiserna som styrs automatiskt och drivs med motor.

Med proffsiga samarbetspartners tillhandahåller vi även

- Persienner, rullgardiner & mörkläggningsgardiner
- Texienner, lamell-gardiner, fasadpersienner & screen
- Sängavskärmningar till sjukhus/lasarett
- Säkerhetsgaller & jalusier
- Kornischer
- Centraldammsugare

Våra produkter marknadsförs även genom ett antal återförsäljare inom norra Sverige. Våra solskydd kan i de flesta fall motoriseras och automatiseras.
Vi hjälper gärna till med projektering.

Företaget är medlem i Svenska Solskyddsförbundet, vilket innebär att vi kan lämna förbundets 3-åriga garanti på våra produkter. Samtliga våra motoriserade produkter är CE-märkta.

Besök vår Kontakt-sida för ytterligare information eller för få hjälp att hitta till oss! Med vänliga hälsningar MaNi Solskydd Produkter AB Kjell Johansson & Jan-Olov Green


MaNi Solskydd

startbildVi säljer och tillverkar & levererar Korgmarkiser, Terassmarkiser, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser och Ridåmarkiser, Lamellgardiner, Duetter, Persienner, Plisségardiner och Rullgardiner.

Vi tillhandahåller rulljalusier som en del i ett komplett skyddsprogram för butiker, industri och offentlig förvaltning.
Våra kundgrupper är pivatpersoner, privata fastighetsbolag, kommunala fastighetsbolag, Stat och Landsting. Vi har återförsäljare i Västerbotten, Norrbotten och övriga Norrland.

Som insynsskydd kan du även med fördel använda Markiser, Lamellgardiner, Duetter, Persienner, Plisségardiner och Rullgardiner.

Vårt marknadsområde är Skellefteå, Norsjö och Malå kommun, Västerbotten.

Aktuella kampanjer!

Titta hit!

Här kommer vi att presentera aktuella kampanjer så håll utkik!

katalogbtn

Kataloger

Bläddra i våra broschyrer och läsa om dom olika produkterna

refbtn2014

Referensobjekt

Bläddra bland bilder på arbeten som vi gjort och få inspiration på hur bra det kan se ut.