Adress:

MANI SOLSKYDDSPRODUKTER AB
Södra järnvägsgatan 57, 931 32 SKELLEFTEÅ

Frågor?

E-post

Telefon:

0910-852 85

Mani | markiser | terassmarkiser | fönstermarkiser | balkongmarkiser | korgmarkiser

Markiser

markis22Vi tillverkar ett stort antal olika modeller av markiser, allt från den enkla handdragna fönstermarkisen till de stora markiserna som styrs automatiskt och drivs med motor.

Välbefinnandet finns under markisen

Alltför sällan ser man alla de fördelar som en markis kan erbjuda. Förutom att den förvandlar din terass eller din balkong till ett "extra rum" skyddar den mot solljus, regn och insyn. Dessutom är den mycket dekorativ.

Att skydda sig mot sol och regn med hjälp av tyg är en gammal tradition. Redan på medeltiden skyddade handlarna sina varor mot väder och vind med hjälp av tygstycken. Idag används markiser både inom- och utomhus, vertikalt eller diagonalt, på terrasser, i skyltfönster, på balkonger etc.

Markisen utgör ett skydd mot solens värme, UV-strålning och ljus men den skyddar även mot regn. Ett flertal olika lösningar som sidostycken, korta gardiner, belysning, o.s.v. samt det stora utbudet av färger och motiv ger dig stora möjligheter att dekorera din fasad. Samtidigt som du skyddar dig mot olika väderförhållanden.

katalogbtn

Kataloger

Bläddra i våra broschyrer och läsa om dom olika produkterna

refbtn2014

Referensobjekt

Bläddra bland bilder på arbeten som vi gjort och få inspiration på hur bra det kan se ut.