Adress:

MANI SOLSKYDDSPRODUKTER AB
Södra järnvägsgatan 57, 931 32 SKELLEFTEÅ

Frågor?

E-post

Telefon:

0910-852 85

Mani | lamellgardiner | duetter | plisségardiner | rullgardiner

Rullgardiner

rullgardin2Kirsch rullgardiner

Kirsch rullgardiner finns både som standardkollektion och måttbeställd.

Rullgardinskollektionen är uppdelad i tre delar: mönstrade, enfärgade och mörkläggande & tekniska vävar.

I deras måttbeställa kollektion väljer du själv mellan olika vävar, avslutningar, fasoneringar, kantband och dragknoppar. På så sätt designar du din egen rullgardin. Du kan även få din rullgardin i eget tygval, läs mer om eget tygval på deras webplats under "Om Produkten".

Rullgardinerna går att få med sidodrag, fjäder och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster. Sidodraget går att få i vit, stål och svart. Alla vävar i den måttbeställda rullgardinskollektionen går att beställa som panelgardiner.

Haglunds mellanglasrullgardiner

Funktionella Texienner/Solienner ger en arbetsvänlig och behaglig innetemperatur under varma sommardagar. Att ha dem nerdragna under vintern spar energi.

Vid dataarbetsplatser är deras vävar speciellt lämpliga för att undvika bildskärmsreflexer. Att använda Haglunds Texienner, med värmereflekterande specialväv är ett bra sätt att sänka energikostnaden. Bästa värmereflexionen uppnås om Texiennen monteras mellan glas. De finns i en mängd olika färger och mönster.

Ladda ned PDF

 

rullgardin1Haglunds spolrullgardiner

Spolrullgardiner är sedan många år en beprövad rullgardinskonstruktion. De är idealiska som mörkläggningssystem för offentliga miljöer så som skolor, konferens-lokaler mm.

Spolrullgardiner är robusta och finns med motorstyrning för att klara de hårda påfrestningar de utsätts för i offentlig miljö. De är funktionssäkra och kräver därför lite underhåll.

Ladda ned PDF

Plisségardiner

plisse hestraHestra Plissé

Om du vill ha något annorlunda är Hestra Plissé något för dig. Hestra Plissé erbjuder en mängd olika färger och ett antal moderna och spännande mönster. Det finns också flera textilier med Topar-beläggning som skyddar upp till 60% mot värme och solljus. Andra egenskaper är flamsäkra textilier för säkerhet och mörkläggning. Plisségardinen passar i alla sorters fönster.

Ladda ned PDF

Lamellgardiner

lamellHestra Vertikal

Hestra Vertikal är en modern vertikalgardin och kollektionen speglar det senaste inom färg, material och mode. Oavsett vad du söker - modernt, klassiskt, designat eller trendriktigt - så finns det att tillgå. Man kan välja mellan en mängd olika färger och tre olika textilytbehandlingar som förbättrar lamellernas tekniska egenskaper och ger ökad livslängd.

Hestra Vertikal kan monteras på vägg eller i tak, exempelvis för att täcka en hel vägg eller som rumsavdelare. Monteringens överkant kan vara rakt eller lutande. Gardinen manövreras manuellt eller med motor.

Ladda ned PDF

Hestra Vienna

Hestra Vienna är Hestras tunnaste och elegantaste textilprodukt. Hestra Vienna är tillverkad av två lager tunn väv med textillameller som skapar en behaglig och trivsam atmosfär i rummet. Hestra Vienna är en fönsterdekoration som tillför rummet smakfull elegans och som ger dig möjligheter att skapa en unik miljö. Den är ett spännande alternativ eller komplement till det traditionella gardinarrangemanget.

Hestra Vienna specialtillverkas efter mått för just ditt fönster. På det sättet vet du att du alltid får perfekt passform.

Ladda ned PDF

Duetter

duettHestra Dubbelcell

Hestra Dubbelcell fångar ljuset och släpper in det i lagom stora mängder vilket ger rummet en sober karaktär. Den sparar även energi - bälgvecken hjälper till att minska kallras från fönstren vintertid och på sommaren dämpas solens värmestrålning och du får ett behagligare inneklimat. Produkten är tillverkad av unika cellvävar som ger fönstret ett vackert utseende och har en isolerande effekt. Vävarna är tvåfärgade - utsidan är alltid vit. Interiört kan du utifrån en bred kollektion välja färger som passar din hemmiljö. Det finns inga synliga hål eller linor som tar bort det eleganta utseendet på solskyddet.

Ladda ned PDF

Hestra Enkelcell

Om du vill ha något annorlunda är Hestra Enkelcell något för dig. Välj mellan olika typer av väv alltefter det ljusinsläpp eller den mörkläggning du önskar. Hestra Enkelcell passar till alla fönster, stora som små, och finns i en rad olika färger. Hestra Enkelcell är tillverkad av unika cellvävar som inte bara ger fönstret ett vackert utseende utan också har en isolerande effekt. På Hestra Enkelcell finns inga synliga hål eller linor som tar bort det eleganta utseendet på solskyddet.

Ladda ned PDF

Plisségardiner och Lamellgardiner

plisseNy inspirerande kollektion med Lamellgardinsvävar. Vår nya kollektion innehåller mängder av spännande färger och mönster.
En vertikalt hängande lamellgardin som ger ett bra skydd mot värme och ljus.
I första hand är lamellgardinen avsedd för stora glaspartier och uterum.

Vi har lamellgardiner i en rad olika strukturer, bredder och färger.

katalogbtn

Kataloger

Bläddra i våra broschyrer och läsa om dom olika produkterna

refbtn2014

Referensobjekt

Bläddra bland bilder på arbeten som vi gjort och få inspiration på hur bra det kan se ut.