Adress:

MANI SOLSKYDDSPRODUKTER AB
Södra järnvägsgatan 57, 931 32 SKELLEFTEÅ

Frågor?

E-post

Telefon:

0910-852 85

Mani | rullgardiner | kirsch rullgardiner | haglunds mellanglasrullgardiner | haglunds spolrullgardiner | solskydd

Rullgardiner

rullgardin2Kirsch rullgardiner

Kirsch rullgardiner finns både som standardkollektion och måttbeställd.

Rullgardinskollektionen är uppdelad i tre delar: mönstrade, enfärgade och mörkläggande & tekniska vävar.

I deras måttbeställa kollektion väljer du själv mellan olika vävar, avslutningar, fasoneringar, kantband och dragknoppar. På så sätt designar du din egen rullgardin. Du kan även få din rullgardin i eget tygval, läs mer om eget tygval på deras webplats under "Om Produkten".

Rullgardinerna går att få med sidodrag, fjäder och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster. Sidodraget går att få i vit, stål och svart. Alla vävar i den måttbeställda rullgardinskollektionen går att beställa som panelgardiner.

Haglunds mellanglasrullgardiner

Funktionella Texienner/Solienner ger en arbetsvänlig och behaglig innetemperatur under varma sommardagar. Att ha dem nerdragna under vintern spar energi.

Vid dataarbetsplatser är deras vävar speciellt lämpliga för att undvika bildskärmsreflexer. Att använda Haglunds Texienner, med värmereflekterande specialväv är ett bra sätt att sänka energikostnaden. Bästa värmereflexionen uppnås om Texiennen monteras mellan glas. De finns i en mängd olika färger och mönster.

Ladda ned PDF

 

rullgardin1Haglunds spolrullgardiner

Spolrullgardiner är sedan många år en beprövad rullgardinskonstruktion. De är idealiska som mörkläggningssystem för offentliga miljöer så som skolor, konferens-lokaler mm.

Spolrullgardiner är robusta och finns med motorstyrning för att klara de hårda påfrestningar de utsätts för i offentlig miljö. De är funktionssäkra och kräver därför lite underhåll.

Ladda ned PDF

katalogbtn

Kataloger

Bläddra i våra broschyrer och läsa om dom olika produkterna

refbtn2014

Referensobjekt

Bläddra bland bilder på arbeten som vi gjort och få inspiration på hur bra det kan se ut.