Markiser

  Image

  Våra markiser

  Vi tillverkar ett stort antal olika modeller av markiser, allt från den enkla handdragna fönstermarkisen till de stora markiserna som styrs automatiskt och drivs med motor.

  Välbefinnandet finns under markisen

  Alltför sällan ser man alla de fördelar som en markis kan erbjuda. Förutom att den förvandlar din terass eller din balkong till ett "extra rum" skyddar den mot solljus, regn och insyn. Dessutom är den mycket dekorativ.

  Att skydda sig mot sol och regn med hjälp av tyg är en gammal tradition. Redan på medeltiden skyddade handlarna sina varor mot väder och vind med hjälp av tygstycken. Idag används markiser både inom- och utomhus, vertikalt eller diagonalt, på terrasser, i skyltfönster, på balkonger etc.

  Markisen utgör ett skydd mot solens värme, UV-strålning och ljus men den skyddar även mot regn. Ett flertal olika lösningar som sidostycken, korta gardiner, belysning, o.s.v. samt det stora utbudet av färger och motiv ger dig stora möjligheter att dekorera din fasad. Samtidigt som du skyddar dig mot olika väderförhållanden.

  FLER MODELLER

  Korgmarkiser

  Vikarms/Terassmarkiser

  Fönstermarkiser

  Balkongmarkiser

  Ridåmarkiser

  Motorisering & styrning

  VIll du veta mer?

   
  Har du frågor om våra produkter eller hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss idag för offert, frågor eller andra funderingar. Vi finns här för dig!