Persienner

På Mani Solskydd tillhandahåller vi en mängd olika typer av persienner.

Image

Hestra Aluminum 25

Hestra Aluminium 25 finns med 16, 25 eller 35 mm breda lameller för frihängande montering eller mellanglasinstallation. Välj bland många färger för att matcha dina möbler och övrig inredning. Tack vare en framgångsrik kombination av snygg design och pålitlig konstruktion är det en mycket populär persienn. Vid frihängande installation levereras Hestra Aluminium med ett fallsäkrat linlås för enkel manövrering och god säkerhet. För att ytterligare öka säkerheten finns en delbar linknopp tillgänglig. Detta betyder att om något fastnar mellan linorna så kommer linknoppen att delas i två delar, en viktig detalj för barn och husdjur.

Hestra Aluminum 50

Hestra Aluminium 50 är en pålitlig persienn, lämplig för större fönster med möjlighet att använda upp till 38 mm breda vävda band. Hestra Aluminium 50 är en utmärkt persienn för 50-milimeterslameller vid frihängande installation. Flera olika manövreringsalternativ finns tillgängliga, som t.ex. motorisering eller ändlös lina. Persiennen har ett fallsäkrat linlås för enkel manövrering och god säkerhet. Den kan användas med stegsnöre eller med upp till 38 mm breda vävda ban. De vävda banden finns i många olika färger vilket ger dig möjlighet att skapa en unik kombination av band och lamell efter din smak.

VIll du veta mer?

 
Har du frågor om våra produkter eller hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss idag för offert, frågor eller andra funderingar. Vi finns här för dig!