Rulljalusier

Leverantör av inbrottsskydd, rullgaller och rulljalusier för butiker, privata- och offentliga byggnader.

Rulljalusi Jari Sage RG 5-14

Rulljalusi som avskärmning och skydd i aluminium med god genomsikt. Avsett för avstängning i butiker, entréer och skyltfönster. Kan kompletteras med kåpa, fallskydd, nödmanöver, tid- och fjärrstyrning.

Ett perforerat alum. galler, anpassat att kunna monteras ihop med RJ 100, RG 50 100, RJ 80 och RG 43 150.

Pulverlackering enligt RAL-skalan kan erhållas. Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium. Rullgallret är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång.

Vikt: 6 kg/kvm
Kan även erhållas i ENV 1627 klass 3.

Image
Image

Rulljalusi Jari Sage RG 85

Ett kraftigt inbrottsskyddande rulljalusi av perforerad stålprofil i varmförzinkat utförande. För montering inom- och utomhus, vid entréer eller skyltfönster.

Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium. Gallret ger vid lämplig bakgrundsljus en mycket bra genomsyn för butiksexponering.

Gallret går att komplettera med hel profil lika RJ 85. Rullgallret är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång. Gallret kan pulverlackas i olika färger enl. RAL-skalan.

Vikt: 13 kg/kvm

Rulljalusi RG 43 150

Mycket kraftigt inbrottsskyddande rulljalusi av aluminium, för montering inom- och utomhus vid skyltfönster, entréer, där krav på inbrottsskydd är höga. Ger en bra insyn för butikexponering.

Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium. Rullgallret kan kombineras med tät profil lika RJ 80. Gallret kan kompletteras med kåpa, nödmanöver, fallskydd, tidsstyrning, klämlist, backupfunktion och fjärrmanövrering. Kan pulverlackas i olika färger enl. RAL-skala.

Rullgallret är försätt med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång. Gallret kan även kompletteras med polykarbonatinlägg för att få ett tätt genomsiktligt galler.

Vikt: 10,8 kg/kvm Kan även erhållas i ENV 1627 klass 3.

Image
Image

Rulljalusi RG 43 150-S klass 3

Rulljalusi lika RG 43 150 men förstärkt med härdat stålinlägg, brytskydd, förstärkta gejdrar och två separata, godkända låsenheter.

Gallret uppfyller kraven i klass 3 enligt Svenska Stöldskyddsföreningen SSFN 012. Norm för galler, krav och klassindelning, utgåva 1. Gallret är certifierat av svenska Brand & Säkerhetscertifiering AB, certifikat 02-786. Rullgallret är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång. Vikt: 14 kg/kvm.

Rulljalusi RG 50 100 Rulljalusi som avskärmning och skydd i aluminium med god genomsikt avsett för avstängning i butiker, entréer och skyltfönster. Kan kompletteras med kåpa, fallskydd, nödmanöver, tid- och fjärrstyrning. Rullgallret ger god genomsyn samt god luft- och ljusgenomsläpplighet. Pulverlackering enligt RAL-skala kan erhållas. Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium. Gallret är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång.

Vikt: 6,5 kg/kvm Kan även erhållas i ENV 1627 klass 3.

Rulljalusi RG 50 100

Rulljalusi som avskärmning och skydd i aluminium med god genomsikt avsett för avstängning i butiker, entréer och skyltfönster. Kan kompletteras med kåpa, fallskydd, nödmanöver, tid- och fjärrstyrning.

Rullgallret ger god genomsyn samt god luft- och ljusgenomsläpplighet. Pulverlackering enligt RAL-skala kan erhållas. Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium.

Gallret är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång.

Vikt: 6,5 kg/kvm
Kan även erhållas i ENV 1627 klass 3.

Image

VIll du veta mer?

 
Har du frågor om våra produkter eller hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss idag för offert, frågor eller andra funderingar. Vi finns här för dig!