Motorstyrning

Image

Den svenska sommaren är ombytlig.

Först är det sol, sedan moln, kanske lite duggregn och sedan sol igen. Med en motordriven markis blir livet lättare. Väljer du dessutom en motor med fjärrkontroll kan du lugnt ligga kvar i solstolen och med ett enkelt knapptryck låt motorn göra jobbet.

Motorisering

Skulle du kunna tänka dig att veva din tvättmaskin för hand? Knappast - då hade det nog inte blivit mycket tvättat.

På samma sätt missar man den praktiska funktionen hos ett solskydd som inte är motoriserat. En elmotor monteras diskret och väl skyddad inne i markisröret eller i persiennens överlist och utför det tunga arbetet åt dig år efter år.

Välj motorisering redan från början så slipper du ångra dig.

Motorisering med Sol- & Vindsensor

Väljer du en motorisering med sol och vind sensor fälls markiserna automatiskt ut när solen skiner och reagerar automatiskt på väderleken. Din uteplats och huset avskärmas och förblir svala.
En vindsensor ser till att markiser och andra solskydd rullas in när vinden blir hård och skyddar på så vis systemet mot skador.
Du kan även styra detta på egen hand.

När du väl har en motordriven markis kan du enkelt göra livet på uteplatsen och i huset ännu mer bekvämt.

Fjärrkontroll

Med en enkel knapptryckning kör du ut markisen precis så mycket som är bäst för stunden. Skönt när du solar och måste svalka dig med jämna mellanrum. Med fjärrkontroll behöver du inte ens resa dig från solstolen!

Eller njut av sköna utekvällar i goda vänners lag. Skulle det börja dugga behöver ni inte flytta in. Med ett kort tryck på fjärrkontrollen kör du ut markisen istället. Med tillbehör* till fjärrkontrollen kan du t o m tända myslamporna när det blir mörkt eller slå på infravärmaren om det blir lite kyligt. *Heat Receiver RTS eller Dimmer Lightning RTS.

FLER MODELLER

Korgmarkiser

Vikarms/Terassmarkiser

Fönstermarkiser

Balkongmarkiser

Ridåmarkiser

Motorisering & styrning

VIll du veta mer?

 
Har du frågor om våra produkter eller hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss idag för offert, frågor eller andra funderingar. Vi finns här för dig!